Последвайте ни във Facebook

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 

Модеска предлага доставка на фиксирана цена от 3,50 лв. до офис на Еконт в София и страната. Доставки се извършват и до посочен от клиента адрес, като цената на тази куриерска услуга е фиксирана за цялата територия на България: 6 лв.

Поръчките се доставят в срок от 2 работни дни. В случай на забавяне, клиентът ще бъде уведомен на посочения телефон за контакт от наш служител.

Когато плащането се прави чрез банков превод,срокът започва да тече от датата на получаване на плащането.

 

Куриерска фирма

Поръчките за България се доставят с куриерска фирма "Еконт Експрес". За Ваше улеснение може да използвате модула на "Еконт Експрес", интегриран в сайта.

Начини на плащане

Заплащане при доставка (наложен платеж)
При този начин на плащане, поръчката се заплаща на куриера при получаването ѝ.  "Модеска" ООД използва услугата Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод, предлагана от "Еконт Експрес". Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава търговеца от задължението да издава Фискална касова бележка, е плащането към него да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е "Еконт Експрес". За направеното от клиента плащане, "Еконт Експрес" издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.Банков превод 


При избиране на начин за плащане „Банков превод”, поръчката се заплаща предварително чрез банков превод към "Модеска" ООД. Преводът трябва да е за стойноста на поръчката, която ще видите при приключването й. Поръчката Ви ще бъде обработена веднага след получаване на превода. Банковасметка на "Модеска" ООД: 

Райфайзенбанк (България) ЕАД

IBAN: BG78RZBB91551005718918

BIC: RZBBBGSF

"Модеска" ООД

Обработка на поръчки

Поръчки, направени след 15.00 ч. се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват в понеделник.